Saltar a continguts

Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat Esportiu

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

GIMNASTICA ESTETICA DE GRUP

GIMNASTICA ESTETICA DE GRUP

La gimnàstica estètica de grup és una modalitat esportiva que s'ha anat desenvolupant, promovent i practicant des de fa més de cent anys a Finlàndia i a Estònia. El seu origen es troba a l'antiga Grècia i va ser el concepte del moviment natural i fluït del cos el que va inspirar el seu desenvolupament.

El nostre club també ha apostat per aquesta modalitat esportiva oferint a totes les nenes, noies i fins i tot mares la possibilitat de practicar-la, sentir-la i viure-la.

Entre les principals característiques d'aquesta disciplina gimnàstica destaca el treball de la fluïdesa dels moviments. Moviments que són enllaçats els uns amb els altres de forma natural i harmònica respectant les limitacions de cada cos i fent de la GEG un esport practicable a qualsevol edat.

L'aspecte coreogràfic també és fonamental en la GEG, ja que mitjançant la coreografia es crea una història relacionada amb la música escollida. Les gimnastes interpreten aquesta història al llarg de tot el muntatge a través de moviments estètics i expressius que formen una unitat amb la música.

Finalment, destacar la importància del predomini de la unitat del grup al llarg de tota la composició. El treball en equip és bàsic en aquesta disciplina i es fomenta des dels entrenaments potenciant el compromís i el companyerisme.

Vine a practicar la gimnàstica estètica de grup! Una modalitat esportiva en la que predomina la bellesa i l'harmonia per sobre dels requeriments tècnics, la salut per sobre dels assoliments i el treball en grup per sobre de la individualitat.